ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ* ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • VIUSID Agro 150ml

Το VIUSID® agro είναι ένας καινοτόμος βιοδιεγέρτης και ο μοναδικός που παρέχει αντιική δράση και προστασία. Παρασκευάζεται στην Ισπανία. Προωθεί και ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό των φυτών αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητά τους και την απόδοση των καλλιεργειών.

Το VIUSID® agro αραιώνεται στο νερό και περιέχει αμινοξέα, αντιοξειδωτικά , βιταμίνες και φυσικά αντιικά. Όλα αυτά τα συστατικά υποβάλλονται σε μια βιοκαταλυτική διαδικασία τη ‘’MΟΡΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ’’ που βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των ιδιοτήτων τους χωρίς να μεταβάλλει ή να τροποποιεί τη μοριακή τους δομή, παράγοντας μια σειρά από οφέλη για τη διαχείριση των καλλιεργειών.

Το VIUSID® agro βγαίνει σε υγρή μορφή και εφαρμόζεται σε φυτά διαλυμένο σε νερό σε εξαιρετικά χαμηλές συγκεντρώσεις . Το μεγάλο πλεονέκτημα των Μοριακά Ενεργοποιημένων συστατικών που περιέχει το VIUSID® agro είναι πως σε πολύ χαμηλές περιεκτικότητες , πετυχαίνει μέγιστη αποτελεσματικότητα στην ανάπτυξη των φυτών , χωρίς να περιέχει τίποτα χημικό , αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε παρενέργεια.

Το VIUSID® agro είναι ένας μεταβολικός ενεργοποιητής, αντιοξειδωτικός & πολυ-μοριακός κυτταρικός προστάτης που αυξάνει τη συνολική φυσιολογική δραστηριότητα των φυτών και προωθεί το παραγωγικό γενετικό δυναμικό των καλλιεργειών 

Βελτιώνει την παραγωγικότητα των καλλιεργειών 

αποτρέπει την απώλεια ενέργειας. Βοηθάει στη βελτίωση της αφομοίωσης των πρωτογενών και δευτερογενών θρεπτικών συστατικών και των μικρο στοιχείων στη ρίζα. Αποτρέπει την απώλεια ενέργειας με την ενίσχυση του θρεπτικού παράγοντα χωρίς την ανάγκη εφαρμογής περισσότερων λιπασμάτων. Βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών. Αναζωογονεί το φυτό. Προτιμά το φύλλωμα (βελτιωμένη άλεση). Μεγαλύτερη παραγωγή φυτών και απόδοση.

Βελτιστοποιεί την ανάπτυξη των φυτών

διεγείρει τη ζωτικότητα κάθε καλλιέργειας ενισχύοντας την ικανότητα αντίδρασης και προσαρμογής των φυτών στο περιβάλλον στο οποίο αναπτύσσονται. Βοηθάει στην ενεργοποίηση των λειτουργιών του κάθε οργανισμού με βέλτιστο τρόπο.

Βελτιώνει τη φωτοσύνθεση

και η φωτοαναπνοή βοηθάει στη βέλτιστη χρήση του διοξειδίου του άνθρακα

Πιο παχιά και μακρύτερα στελέχη

ενεργοποιεί την φυτική ανάπτυξη μπουμπουκιών καθώς παράγει μια μεγέθυνση και πολλαπλασιασμό των κυττάρων

Αυξάνει τη σύνθεση μεταβολιτών και δευτερογενών μεταβολιτών

που χρησιμοποιούνται στην ανάπτυξη και την ενίσχυση

την άμυνα του φυτού, αντίστοιχα

Παράγει ισχυρότερες και πιο υγιείς ρίζες

VIUSID Agro 150ml

  • Κατασκευαστής: Catalysis
  • Κωδικός Προϊόντος: J.1.30.4.7415
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση έως 30 ημέρες
  • 30,00€

  • Με ΦΠΑ 37,20€