Σειρά HaifaStim™

Σειρά HaifaStim™

Δυνατότερη Ανάπτυξη – με Βοηθητικά Ανάπτυξης Φυτών για υγιείς καλλιέργειες

Η σειρά προϊόντων HaifaStim™ αποτελείται από βοηθητικά ανάπτυξης φυτών που παρέχουν στο φυτό τις καλύτερες  συνθήκες ολιστικής βελτίωσης του συστήματος ανάπτυξης, ενισχύει την ανάπτυξη του φυτού και επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα και υψηλές αποδόσεις. 

Πηγή: Haifa Group Greece


 Οι πέντε σημαντικότεροι λόγοι για να χρησιμοποιήσεις το HaifaStim™:

 Υποστηρίζει τις καλλιέργειες υψηλής απόδοσης:   Τα προϊόντα της σειράς HaifaStim™  βοηθούν το φυτό να παράγει τους μεταβολίτες και τα ένζυμα που απαιτούνται ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση.  

♦ Βοηθά το φυτό να καταπολεμήσει καλύτερα εξωγενείς ακραίες συνθήκες :  Τα προϊόντα HaifaStim™  ενισχύουν το φυτό στο να επανακτήσει το μεταβολισμό του, καθώς και επανεργοποιούν βιοχημικές διαδικασίες και συνθέσεις ενζύμων που απαιτούνται για την ανάπτυξή του.

♦ Διατηρεί τα φυτά στις βέλτιστες συνθήκες ανάπτυξης:  Τα προϊόντα HaifaStim™ θρέφουν το φυτό με φυσιοδιατροφικές ενώσεις που ενισχύουν τη διατήρηση του κύκλου παραγωγής και την αποφυγή δύσκολων εξωγενών καταστάσεων. 

♦ Ενισχύει τη δράση προϊόντων φυτοπροστασίας :  Τα προϊόντα HaifaStim™ διευκολύνουν τη δράση των προϊόντων φυτοπροστασίας & άλλων αγροχημικών και βοηθούν  στην μεταφορά τους στο φυτό. 

♦ Ενισχύει την πρόσληψη των υδατοδιαλυτών λιπασμάτων:  Τα προϊόντα HaifaStim™  βελτιώνουν τη δράση του ριζικού συστήματος, με σκοπό την επενέργεια τους με άλλα υδατοδιαλυτά λιπάσματα για την επίτευξη τη βέλτιστη και αποτελεσματικότερη θρεπτική αξία.


Προϊόντα της σειράς HaifaStim™ :

HaifaStim™ Humik
Εδαφοβελτιωτικό  - Ενισχύει την ανάπτυξη του ριζικού συστήματος και βοηθά στην βέλτιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών  
HaifaStim™ Booster
Ενισχυτικό ανάπτυξης φυτών  - Βοηθά το φυτό να καταπολεμήσει καλύτερα εξωγενείς ακραίες συνθήκες
HaifaStim™ Vigor

Εδαφοβελτιωτικό  -  Βελτιώνει τη μικροβιακή δραστηριότητα του εδάφους και ενισχύει τη θρεπτική και φυσιολογική λειτουργία των ριζών
HaifaStim™ Force
Βοηθητικό Ανάπτυξης Φυτών, Βοηθά & Υποστηρίζει τη σύνθεση αμινοξέων και πρωτεϊνών
HaifaStim™ Vital

Βοηθητικό Ανάπτυξης φυτών,  βοηθά στην επίτευξη της μέγιστης απόδοσης και της καλύτερης ποιότητας
HaifaStim™ Energy
Βοηθητικό Ανάπτυξης φυτών 
Αποτελείται από αμινοξέα & οργανικές ενώσεις που ενισχύουν το μεταβολισμό των φυτών
HaifaStim™ VIM

Εδαφοβελτιωτικό Ενεργοποιητής Εδάφους.